SHOWS


 

SHOWS

DTX13 is ontstaan vanuit het organiseren van bmx demonstraties en shows. Voor al uw show aanvragen bent u bij ons op het goede adres! Bij ons kunt u terecht voor een groot scala aan Actionsport shows, wij kunnen een volledige dag aan spektakel verzorgen maar bieden ook de mogelijkheden voor een snelle opvulling in uw programma. Ook verzorgen wij workshops voor jong en oud waarbij kennis wordt gemaakt met de beginselen van de gekozen actionsport. Wij gebruiken Nederlands beste atleten voor onze werkzaamheden. Dit zorgt voor gegarandeerd spektakel. Voor vragen of een vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen.

MARKETING


 

MARKETING

Bent u als merk of bedrijf opzoek naar een betere brandvisibility of wilt u een speciaal marketing plan samenstellen om u merk te versterken? Dan bent u bij DTX13 aan het goede adres! Door jarenlange ervaring in diverse actionsports en een sportmarketing achtergrond weten wij wat er speelt in uw markt. Wij zijn de doelgroep geweest waar u zich op richt en hebben op deze manier een andere kijk op zaken dan de traditionele marketeer. Zie onderstaande referenties:

REALISATIE


 

REALISATIE

Naast het op maat maken en verzorgen van shows en evenement houden wij ons ook bezig met de realisatie van faciliteiten. DTX13 verzorgd het gehele traject van ontwerp tot realisatie en probeert de klant zo dicht mogelijk bij het project te betrekken. Wij kunnen het ontwerp op ons nemen maar ook uw ontwerp uitvoeren of aanpassen. Door het gehele project bij DTX13 neer te leggen weet u dat er kwaliteit wordt afgeleverd en dat u zich geen zorgen hoeft te maken over het regelen van verschillende leveranciers voor uw project.

EVENEMENTEN


 

EVENEMENTEN

Vanuit de passie voor sport die wij hebben bij DTX13 zijn wij gegroeid in het opzetten en uitvoeren van evenementen. Niet alleen zorgen wij voor de productie van uw evenement maar ook voor de promotie en marketing voor en tijdens het evenement. Het organiseren van evenementen is een dienst die er bij DTX13 in is gegroeid, van evenement support bij diverse Europees Kampioenschappen in de bmx wereld tot het ontwerpen opzetten en uitvoeren van de bmx/mtb dirt competitie tijden de Zero Gravity Expo in 2013 en 2014.